Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zondag 17 maart vindt Parkcross plaats in het Sportpark van Uden. Iedereen die van hardlopen houdt is van harte welkom om deel te nemen.

In het sportpark van Uden organiseert atletiekvereniging De Keien op zondag 17 maart de Parkcross. De Parkcross is de vierde en tevens laatste cross in de serie van vier. Het vrijwel onverharde en bochtige parcours staat garant voor een mooie wedstrijd. De Parkcross begint om 10.00u met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieën. De wedstrijd voor junioren A/B en recreanten gaat om 10.45 uur van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.780 meter) met een maximum van 6 ronden (10.680 meter). Deelname is niet alleen voor leden van een atletiekvereniging. Iedereen die het leuk vindt om hard te lopen is welkom. Inschrijven is bij wedstrijdsecretariaat in de kantine van De Keien. De kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon. Kleedruimte, toiletten en douches zijn aanwezig.

Share This Story, Choose Your Platform!