Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

38e Peel-Missie-Tour Odiliapeel

De voorbereidingen voor alweer de 38e Peel-Missie-Tour die plaats zal vinden op zondag 2 september 2018 zijn in volle gang. Die dag probeert men door middel van een gezellige fietstocht voor het hele gezin geld in te zamelen voor 3 goede doelen (ten behoeve van weeskinderen en gehandicapten in Kenia, Zimbabwe en Tanzania). De routes voor de fietstochten van 30 of 50 km zijn uitgestippeld en het belooft weer een mooie fietstocht te worden (ook geschikt voor elektrische rolstoelen)! En na de fietstocht wordt er in de tent op het plein voor het Peelhonk in Odiliapeel nog gezellig doorgefeest.

 

Start en finish van deze fietstochten van 30 of 50 km zijn bij de tent voor het Peelhonk, Oudedijk 44a in Odiliapeel. Inschrijven kan die dag tussen 10.30 en 13.00 uur à EUR 4,00 per persoon (t/m 12 jaar gratis). Onderweg zijn er diverse posten waar men kan genieten van een hapje (o.a. pannenkoeken), een drankje en muziek (van o.a. muziekvereniging St. Marcellus). Bij de finish wacht een gratis lot, een lekkere hamburger, een koel drankje, een springkussen, muziek en een hoop gezelligheid. Het belooft bij het Peelhonk in Odiliapeel weer een gezellige middag en avond te worden. De toegang tot dit feest is gratis!

Niet alleen leuk voor fietsers, ook niet-fietsers mogen dit festijn absoluut niet aan zich voorbij laten gaan. Het is voor het goede doel en het is nog gezellig ook! Hopelijk tot dan!

 

En wil je dat weekend nog meer gezelligheid, kom dan ook naar de tent op de avond ervoor, zaterdagavond 1 september 2018. Dan is er een extra feestavond met o.a. een badkuipenrace, georganiseerd door Tourclub De Peeltrappers.

Share This Story, Choose Your Platform!