Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

COVID-19 heeft onze regio keihard geraakt. Heel Uden, wij allemaal, maakten het van dichtbij mee. Met Pluim voor Uden willen we een stap zetten naar de toekomst.

We maken een hele bijzondere voorstelling in Theater Markant: De Pluim voor Uden. Een cadeau voor alle zorgers en iedereen die het verschil heeft gemaakt. Een cadeau uit de grond van ons hart, het hart van Uden. Want wat zijn wij Udenaren trots op ze! Een eenmalige voorstelling die zowel live als online te bezoeken is. Pluim voor Uden wordt een spectaculaire theateravond met muziek, dans en cabaret. De show is op 30 mei 2021 live op het podium van Markant en via livestream te volgen. De stoelen in de zaal doe je cadeau aan zij die een pluim verdienen, als je een kaartje voor de online streaming koopt. Koop een kaartje, Geef een kaartje! Ook jij maakt dit event mede mogelijk door een kaartje te kopen voor de online-streaming. Voor elk kaartje dat je bij ons koopt voor 7,50 euro geef je automatisch een kaartje cadeau aan iemand die dit verdient. Als ‘dank je wel’; als ‘oppepper’; als ‘hart onder de riem’. En… Als heel veel mensen één of meerdere streamingtickets kopen zijn wij in staat om dat het hele komende jaar door te blijven doen; Mensen die het nodig hebben gratis een voorstelling te laten bezoeken zodat ze even hun dagelijkse sores kunnen vergeten door te genieten van muziek, toneel of een andere culturele activiteit. Dat willen we samen tot stand brengen. Dat wordt de “Pluim voor Uden’. Meer informatie over Pluim voor Uden lees je op www.pluimvooruden.nl

Share This Story, Choose Your Platform!