I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Vogelwacht Uden heeft op zondag 17 november een publiekswandeling op het programma staan. We starten op zondagmorgen om 9.00 uur vanaf het grote parkeerterrein van het Natuurcentrum de Maashorst aan de Maashorstweg. een publiekswandeling met als thema “wintervogels”. De deelname aan de wandelingen is gratis.

Ervaren gidsen wijzen u op de aanwezige vogels. Een verrekijker is hierbij een praktisch hulpmiddel. De gidsen hebben per groep ook een telescoop bij zich, zodat ook degene die geen verrekijker bezit de vogels meestal goed in het vizier krijgen. Laarzen of stevige schoenen zijn in dit seizoen aan te bevelen. Na afloop van de wandeling kan men een bezoek brengen aan het Natuurcentrum de Maashorst waar veel informatie over het natuurgebied ‘de Maashorst’ is te verkrijgen.

De deelname aan deze najaarswandelingen en de entree van het Natuurcentrum de Maashorst zijn gratis. Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen met Jan-Willem Hermans, telefoon: 0413-269804.

Share This Story, Choose Your Platform!