Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

In Bibliotheek Uden vertelt Janne Verstraten van alles over haar reis van bijna twee jaar: over het landschap, de mensen, de cultuur. Maar ook over haar burn-out en depressie die volgden. Over haar ervaringen schreef ze het boek ‘Wat begon als een droomreis’. De lezing begint om 19.30 uur en is – na aanmelden – gratis te bezoeken.

Janne beleefde vanaf begin 2020 een prachtig avontuur in Australië. Een reis van bijna twee jaar waarin ze het hele ‘rondje’ Australië heeft afgelegd met haar eigen auto. De combinatie van reizen en werken beviel haar goed. “Zo werkte ik als au pair in een Australisch gezin in Melbourne, op een koeienboerderij in de outback en op een vakantiepark in een prachtig surfersdorpje”, legt Janne uit.

Boek
Het laatste half jaar ging het helaas wat minder goed met Janne. Ze had op dit moment twee baantjes en raakte hierdoor overwerkt. Daarnaast kwam ze ook in een ingewikkelde relatie terecht. Uiteindelijk is dit de reden geweest dat ze naar huis is gevlogen; het ging namelijk niet goed met haar. Over dit hele avontuur heeft Janne een boek geschreven: ‘Wat begon als een droomreis’. Hierin schreef ze al haar verhalen op van haar bijzondere reis. Ook dit boek komt tijdens de lezing op 20 april aan bod,

Aanmelden kan via de site van de bibliotheek.

Share This Story, Choose Your Platform!