Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op pad met je rolstoel bij Natuurcentrum De Maashorst

Natuurcentrum De Maashorst organiseert op zaterdag 14 mei een wandeling voor rolstoelgebruikers. Beleef de natuur vanuit een ander perspectief! Men vertrekt om 13.00 uur bij het natuurcentrum. IVN natuurgidsen hebben een mooie wandeling uitgestippeld over verharde wegen en paden, waardoor rolstoelgebruikers vanuit hun perspectief volop kunnen genieten van al het moois dat De Maashorst te bieden heeft. Bij terugkomst is het natuurcentrum geopend en kan men dus desgewenst een consumptie gebruiken. De kosten voor deze wandeling bedragen €9,95 per persoon, incl een kop koffie of thee en een luxe koek na afloop.

Voor deze leuke activiteit is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren bij Natuurcentrum De Maashorst.

 Al meer dan 25 jaar is er een mooi rolstoelpad bij Natuurcentrum De Maashorst, waar volop gebruik van wordt gemaakt. Het is erg leuk om als rolstoelgebruiker eens een andere route te ontdekken met een ervaren IVN natuurgids. De gids kan u van alles vertellen over het ontstaan van en de ontwikkelingen in De Maashorst. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de planten en dieren die in het gebied leven. Met name de vogels hebben het in deze tijd van het jaar erg druk. Misschien is dit te zien en anders zijn ze te horen. Ook vanuit rolstoelperspectief is het heerlijk om de natuur in te gaan en te kijken hoe de lente zich op haar mooist laat zien. De wandeling start bij het natuurcentrum om 13.00 uur en duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Na afloop kan men de tentoonstelling in het natuurcentrum te bekijken, de Ravententoonstelling in de wisselhoek is zeker de moeite waard. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het rolstoeltoilet.

Share This Story, Choose Your Platform!