I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Hoi! Ik ben Sophie, 20, en ik kom uit Uden. Ik werk bij Waalhalla, een skatecentrum in Nijmegen, en sinds ik daar werk begon me het op te vallen dat het skateparkje in Uden eigenlijk best weinig gebruikt wordt. Dat is natuurlijk zonde, want het is een best prima parkje.
Ik ging nadenken en kwam op het idee om een skatecontest te organiseren. In eerste instantie om de skatende jeugd uit Uden een beetje meer bij elkaar te brengen, maar ook om anderen te laten zien dat de skatescene zonder geweld, drugs en criminaliteit kan.
Het contest zal plaatsvinden op 1 oktober, rond 13:30. De leeftijd is vanaf 13 tot hoe oud je maar kan bedenken. Er is muziek, een mc en jury aanwezig, en natuurlijk kan je supervette prijzen winnen.
Via crowdfunding zamel ik geld in om de prijzen, maar ook eten/drinken voor de skaters en gasten te betalen. Vindt je dit nou een superleuk idee (logisch), dan is alle hulp welkom. Alle kleine beetjes helpen! Laten we skatepark Uden weer een chille(re) plek maken.

Share This Story, Choose Your Platform!