I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op maandag 30 december is er om 13.00 uur een boeiende wandeling door Natuurgebied De Maashorst. Wandel met ons mee door de wondere wereld van de winter. IVN natuurgidsen hebben een speciale wandeling van ongeveer 5 km uitgestippeld waarbij winterse taferelen te zien zijn en ook een bezoek wordt gebracht aan het begrazingsgebied van de Maashorst. Misschien ziet u wel wisenten, taurossen of Exmoor paarden! Trek stevige wandelschoenen aan. De wandeling start om 13.00 uur bij Natuurcentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5, Nistelrode.

Na afloop kunt in het natuurcentrum opwarmen met een heerlijke kom snert met roggebrood en spek! Voor vegetariers bieden wij een alternatief.

Deze wandeling is ook geschikt voor iets oudere kinderen.
Kosten voor deze mooie winterwandeling bedragen € 8,50 per persoon. Opgeven vooraf is verplicht om verzekerd te zijn van deelname. Dit kan online of telefonisch: 0412-611945

Tijd: 13.00 uur

Kosten: € 8,50 inclusief erwtensoep met roggebrood en spek

Share This Story, Choose Your Platform!