Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Ga je binnenkort op vakantie en wil je gebruik maken van het aanbod e-books, luisterboeken en tijdschriften uit de Online Bibliotheek? Kun je hulp gebruiken bij het lenen en installeren van e-books en luisterboeken op jouw laptop, telefoon, tablet of e-reader? Je kunt binnenlopen, zonder afspraak, op woensdagochtend tussen 09.30 en 11.00 uur.

Online Bibliotheek
Bij de Online Bibliotheek zijn e-books, luisterboeken en tijdschriften te leen. Altijd, overal en gratis voor bibliotheekleden. Van thrillers tot klassiekers en van non-fictie tot romans en jeugdboeken. Er kan bovendien op verschillende manieren worden gelezen en geluisterd. Via de app op telefoon of tablet, via de browser of op de e-reader. De Online Bibliotheek bevat ruim 34.000 ebooks en 7000 luisterboeken.

Lukt het niet om de e-books van de Bibliotheek op je tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken bij de Online Bibliotheek? Of heb je een andere vraag over het lenen van e-books van de Bibliotheek? Kom dan naar het Online Bibliotheek spreekuur. Onze adviseurs geven je graag persoonlijke, een-op-een uitleg en technische ondersteuning. De uitleg is gratis.

Praktisch
De spreekuren vinden plaats in Bibliotheek Uden. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk dat je bepaalde zaken meeneemt naar de uitleg:

  • Je bibliotheekpas.
  • Lees je vanaf een e-reader? Neem dan je opgeladen e-reader, de kabel van de e-reader en een laptop mee naar het spreekuur.
  • Lees of luister je vanaf je telefoon of tablet? Neem die dan mee. Ook is het handig als je je apparaat bij je hebt waarop je toegang tot je e-mail hebt.

Share This Story, Choose Your Platform!