Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Altijd al willen fietsen? Misschien fiets je zelf al maar wil je graag in groepsverband fietsen?

In de maand april bieden wij je de mogelijkheid om als wielrenner kennis te laten maken en mee te fietsen met onze Toer Wieler Club Volkel. Heb je al wat fietservaring dan bepalen we met elkaar welke zaterdag of zondag groep het beste bij je past. Rijden in een groep is best even wennen. Als het nodig is en je dit wenst koppelen we je aan een coach, die je gedurende een aantal ritten begeleidt en praktische tips geeft.

Heb je weinig of misschien helemaal geen fiets ervaring? Dan bieden wij je een uniek concept Start2Bike aan. Gedurende 4 cursus dagen gaan we met elkaar met een groep startende fietsers op pad. We rijden in een rustig tempo en brengen je de technieken bij om goed en veilig te kunnen rijden in een groep. Er is aandacht voor goed sturen, vooruit kijken, communiceren in een groep, schakelen en remmen. Na 4-6 weken ben je in staat zo’n 50-60 kilometer probleemloos in een redelijk tempo te kunnen fietsen.

De cursusdagen zijn op Zaterdag 23 en 30 maart en Zaterdag 6 en 13 april vanaf 10:00 uur t/m 13:00 uur met als startpunt de Brabantse Hoeve in Volkel. Heb je (nog) geen fiets? Dan bieden wij je mogelijkheden om tijdelijk een fiets en fietshelm in bruikleen te nemen.

Interesse? Stuur een mail met je contactgegevens naar info@twcvolkel.nl en wij nemen contact met je op.

Share This Story, Choose Your Platform!