I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het thema van de eerste editie van TEDxUden is “Changing Perspectives”. En dat is ook precies wat TEDxYouth@Uden jou wil geven: nieuwe inzichten, nieuwe ideeën en nieuwe contacten waarmee je jouw ideeën vorm kunt geven.

TEDx staat vooral bekend om de vele inspirerende TEDtalks op Youtube. Het Youtube kanaal van TEDx heeft meer dan 12 miljoen abonnees en wordt wereldwijd gezien als hèt platform voor ideeën van deze tijd. Ook de filmpjes van de gastsprekers die tijdens het evenement in Uden zullen spreken worden opgenomen en zullen worden gedeeld op het platform van TEDx.

Wil jij er bij zijn tijdens het event? Ben je er klaar voor om je wereldbeeld te veranderen en tot nieuwe inzichten te komen door inspirerende TEDx talks? Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor jong publiek. Mensen in de leeftijd van 15 – 30 jaar die er graag bij willen zijn kunnen zich via de website inschrijven.

Share This Story, Choose Your Platform!