Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
De Trap-in maakt zich momenteel op voor de 48ste editie van de jaarlijkse Trap-in, die dit jaar wordt verreden op Tweede Pinksterdag, 6 juni 2022. Sinds 1974 organiseert de Trap-in een feestelijke sponsorfietstocht van maximaal 50 kilometer met om de 5 kilometer een post met meestal muziek, een hapje en een drankje.
Nieuw dit jaar is dat u bij de start ook kunt betalen met de pin en de QR code en met de pin bij de pannenkoekenpost. De opbrengst gaat in zijn geheel naar 15 kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Er blijft niets aan de strijkstok hangen.
Het bestuur hoopt dit jaar weer op een ouderwets grote deelname van fietsers van jong tot oud. Iedereen kan starten op de Markt in Uden van 10.00 tot 13.00 uur en bij het Muziekhuis in Volkel van 10.30 tot 12.30 uur. Een deelnemerskaart kost € 5,– en een gezinskaart € 15,–voor gezinnen, ongeacht het aantal kinderen tot en met 12 jaar.
Achter de schermen wordt door de organisatie hard gewerkt om alles op orde te krijgen en tot in de puntjes te regelen. Zo waren afgelopen week in de zaal van Eigen Herd ruim 60 vrijwilligers, zoals de stempelaars, de mensen van de attracties, de verkeersbegeleiders en de opbouwers, aanwezig om tijdens de medewerkersbijeenkomst de laatste informatie te ontvangen over de Trap-in. De mooie route loopt dit jaar door bos en hei via Mariaheide, Vorstenbosch en Nistelrode.
Voor meer informatie kunt u terecht op www.trap-in.nl.

Share This Story, Choose Your Platform!