Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Naast onderstaande lezing zijn er meer activiteiten in de bibliotheek. Die vindt je op de site van de bibliotheek.

In Bibliotheek Uden is dinsdag 12 maart schrijver Murat Isik te gast. Centraal staat zijn nieuwe boek ‘In de mist van Golden Gate Park’. De avond is een initiatief van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken en is het in kader van de Boekenweek.

In de mist van Golden Gate Park is een vertelling over het zoeken naar vrijheid en autonomie, het vinden van een grote liefde, de wording van een schrijver en de onoverkomelijke banden met je familie. Het verhaal gaat over de jongen Metin Mutlu die in 2001 naar San Francisco gaat om internationaal strafrecht te studeren. Maar het idee dat hij zijn leven zal slijten als jurist benauwt hem waarna hij zich stort op het keuzevak Creative Writing. Zijn nieuwe vrije leven lijkt Metin goed af te gaan. Totdat onaangename ontwikkelingen in San Francisco én op het familiefront zijn verblijf in een heel ander licht stellen.

Murat Isik (1977) is vooral bekend van zijn roman ‘Wees onzichtbaar’ uit 2017 over zijn jeugd in de Amsterdamse Bijlmer. Hij won hiermee een groot aantal prijzen zoals de prestigieuze Libris Literatuur Prijs. Van het boek werd ook een theatervoorstelling gemaakt. In 2019 schreef Isik het boekenweekessay. Daarna nam hij de tijd om te werken aan zijn nieuwe boek.

Murat Isik wordt eerst geïnterviewd tijdens deze avond en daarna is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Kaarten
Kaarten voor de lezing bedragen € 10,- Leden van de Bibliotheek en CJP-leden betalen € 7,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken of via de site van de bibliotheek. De aanvang is om 20.00 uur.

Share This Story, Choose Your Platform!