Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

TWC Volkel houdt op zondag 10 februari wederom de Volkelse veldtoertocht in de bosrijke Maashorst in de omgeving van Uden, Schaijk en Zeeland, waar de veldrijders van een prachtig stukje natuur kunnen genieten. Door extra lussen kunnen de deelnemers kiezen uit de uitdagende opties van 35, 45 en 55 kilometer. De route is volledig gemarkeerd en gaat naar unieke plekjes in de Maashorst nadat eerst de beklimming van de oude stortplaats is volbracht. Op de pauzeplaats kunnen de deelnemers weer even op krachten komen met soep, thee en diverse versnaperingen die geheel gratis worden aangeboden.De deelnemers worden op de route bij eventuele malheur bijgestaan door leden van TWC Volkel en kunnen na afloop de fiets afspuiten bij De Sprong of eventueel douchen in één van de kleedkamers van sporthal De Wervel.

Inschrijven kan vanaf 8.30 uur tot en met 10.00 uur in jeugdhuis De Sprong aan Aert Willemsstraat 8 in Volkel. In het dorp staan verkeersregelaars die iedereen naar een geschikte parkeerplaats loodsen. Inschrijfgeld is 4 euro voor NTFU-leden, 5 euro voor personen zonder lidmaatschap van de NTFU en voor jeugd tot en met 15 jaar is deelname gratis. Voor vragen kan contact opgenomen worden via info@twcvolkel.nl

Share This Story, Choose Your Platform!