Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Natuurcentrum De Maashorst

Tijdens de wandeling ervaren de deelnemers met al hun zintuigen hoe het bos ontwaakt. Want er is ’s ochtends al heel vroeg veel te zien, te ruiken en te horen in de Maashorst! Natuurlijk wordt er een prachtig ochtendconcert door de vogels gegeven, maar er zijn nog meer dingen waaraan te merken is dat het bos wakker wordt. Dit is dé kans om het mee te maken, want de deelnemers gaan op pad met echte vogelaars en zeer ervaren gidsen. Zij vertellen welke vogels bij welk geluid horen, waarom vogels eigenlijk zingen en waar ze dan het liefste zitten. Een verrekijker, zelf meegenomen of geleend bij het natuurcentrum, komt dan goed van pas. Behalve vogels zijn er natuurlijk veel meer dieren die op dit vroege tijdstip wakker worden of juist gaan slapen. En ook planten beginnen aan de nieuwe dag. Deze tocht is leuk en leerzaam voor jong en oud!

Om 9.00 uur is het natuurcentrum open voor een lekker kopje koffie of thee.

Kosten: € 3,50 per volwassenen en € 2,50 per kind

Reserveren

Het is verplicht om van tevoren voor deze leuke activiteit een plaats te reserveren. Dit kan aan de infobalie van het natuurcentrum, telefonisch (0412-611945) of op de site:(online opgeven tot vrijdag 15.00 uur voorafgaand aan de activiteit).

Share This Story, Choose Your Platform!