I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zoek naar (ander) werk: online workshop Walk&Talk

De Bibliotheek organiseert elke maand een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk: Walk&Talk. De bijeenkomst vindt online plaats op donderdag 11 maart van 10.00 tot 11.30. De gastspreker van deze bijeenkomst is Marjo Lucker, werkzaam bij Thema Group in Uden, een recruitment bureau binnen de Life Sciences.
Marjo heeft 20 jaar ervaring in het matchen van de juiste persoon bij de juiste baan. Haar kennis wil ze graag met ons delen zodat je beter voorbereid het sollicitatietraject in kan gaan. Het thema van deze bijeenkomst is: ‘Tips en Trics voor een optimaal effect’. Tijdens deze Walk&Talk zoomen we in op hoe er vanuit de recruitment bureaus/werkgevers gekeken wordt naar het CV, motivatiebrief, het gesprek en de zichtbaarheid op Social Media. Alle fases zijn belangrijk.
Meld je online aan via http://bit.ly/walktalk11maart om gratis online deel te nemen. Je ontvangt dan een link om online via Zoom deel te nemen.

Share This Story, Choose Your Platform!