Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op zoek naar (ander) werk: kom naar de maandelijkse bijeenkomst in Bibliotheek

Bibliotheek Uden organiseert op elke eerste donderdag van de maand een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk: Walk&Talk. Op donderdag 5 november vindt de volgende Walk&Talk plaats. De gastspreker van deze bijeenkomst is Hans Richters van ‘Leren en Werken Noordoost-Brabant’. ‘Leren en Werken’ is er voor iedereen die op een kruispunt staat in zijn werkende of studerende leven. Mensen die iets anders willen gaan doen of noodgedwongen voor een andere baan of opleiding moeten kiezen kunnen zij ondersteunen in de keuze voor deze nieuwe uitdaging.

De maandelijkse Walk&Talk zorgt voor een rustpunt in de intensieve zoektocht naar een nieuwe baan. Vroeger bestond solliciteren vooral uit het schrijven van sollicitatiebrieven. Tegenwoordig ziet het zoeken naar werk er voor iedereen anders uit. Bibliotheekspecialist Evi Savelkouls geeft aan waarom de Bibliotheek deze bijeenkomsten organiseert: “De Bibliotheek is een plek waar je je hele leven kennis kunt halen én brengen. Het mooie aan de Walk&Talk is dat bezoekers ontzettend veel van elkaar kunnen leren.” Tijdens de bijeenkomsten worden steeds praktische informatie en tips gecombineerd met de praktijkervaring van de deelnemers.

De bijeenkomst start om 9.30 en duurt tot 11.00 uur in de Bibliotheek Uden en is gratis te bezoeken. In verband met de Corona-maatregelen is het belangrijk om jezelf vooraf aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar Evi Savelkouls: ues@nobb.nl

Share This Story, Choose Your Platform!