Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Een mooie wandeltocht, uitgezet door ervaren wandelaars met uitstekende kennis van het gebied, over verharde wegen en paden, maar ook over bospaden in de natuurgebieden rondom Odiliapeel en de omliggende dorpen. Geschikt voor nordic-walkers en de hond mag, mits aangelijnd, ook mee.

We starten vanuit Café-zaal ”de Buurman”, Oudedijk 38 in Odiliapeel. De zaal is vanaf 06.30 uur geopend voor inschrijving. Onderweg zijn er diverse rustplaatsen waar u tegen een geringe vergoeding terecht kunt voor koffie en thee, een broodje, drankje, soep, e.d.. De afstanden die gewandeld kunnen zijn 5-10 en 15 kilometer (starten tussen 7 en 13 uur), 20 kilometer (starten tussen 7 en 12 uur), 30 kilometer (starten tussen 7 en 10 uur) en 40 kilometer (starten tussen 7 en 9 uur). Uiterlijk 17.30 uur moet u zich afgemeld hebben. De kosten bedragen € 3,00 p.p. en leden van de wandelbonden KNWB krijgen € 1,00 p.p. korting (uitsluitend op vertoon geldige lidmaatschapskaart). De tocht is opgenomen in het landelijke programma van wandelsportbond KWBN. Iedereen, jongere of oudere, geoefend of ongeoefend, wel of geen lid van een wandelclub, en die eens lekker wil wandelen, kan deelnemen aan deze wandeltocht.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met R. Claassen, tel. 0413-273854 of B. Pisters, tel. 0413-273849 of kijk op de website www.wsv-de-eekhoorn.nl E-mailen mag ook via secretaris@wsv-de-eekhoorn.nl

Share This Story, Choose Your Platform!