I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw burgerinitiatief, project of idee een boost te geven? Kom dan om zaterdag 28 maart naar We doen het Samen! Festival.

We Doen het samen! Festival betekent gezelligheid, praktische tips, inzichten en financiële mogelijkheden voor je project of initiatief. Met bijna vijftig workshops en het gezellige Buurtplein waar je verschillende interessante organisaties en fondsen vindt, is er voor iedereen wat wils. Ook vindt tijdens het festival de jaarlijkse uitreiking plaats van Kern met Pit, de Nationale Vrijwilligersprijs en kun je ter plekke je project pitchen bij Donatie op Locatie.
Check: www.wedoenhetsamen.nu/programma

Win 2 kaarten!
Stuur voor 11 maart aanstaande een mail aan communicatie@vsbfonds.nl. Onder alle inzendingen verloten wij 5 x 2 kaarten!

Wie organiseert het festival?

Het We doen het samen! festival wordt gedragen door KNHM Foundation, VSBfonds, Stichting DOEN, Oranje Fonds, Nederland Zorgt Voor Elkaar, LSA Bewoners en NOV. Daarnaast zijn er verschillende partners die meehelpen om het festival inhoudelijk vorm te geven. Al deze organisaties geloven in actieve bewoners en willen dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van hun initiatieven in heel Nederland te vergroten.

Bestel uw kaarten

Een kaartje voor het festival kost 10 euro. Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje! Check: www.wedoenhetsamen.nu/bestel-kaarten

 

Website:
www.wedoenhetsamen.nu

Vragen:
info@wedoenhetsamen.nu

Share This Story, Choose Your Platform!