Meedoen met Udenaar de Toekomst

De coöperatie wordt gedragen door iedereen die actief is binnen UndT of het initiatief een warm hart toedraagt. Van leden vragen we geen geld. Inzet in doe- en denkkracht is voldoende en beperkt zich tot wat je wilt en kunt inbrengen.

Op dit moment zoeken wij een aantal vrijwilligers voor 2 taken die vooral betrekking hebben op onze zichtbaarheid.

Ambassadeur UndT

Wij willen graag wat vaker laten zien wat UndT is en wat we kunnen betekenen voor inwoners van Uden, Volkel en Odiliapeel. Daarom haken we graag aan bij evenementen of activiteiten van nieuwe of bestaande initiatieven. Op zo’n moment kunnen we dan bezoekers ook kennis laten maken met UndT. Hiervoor zoeken wij ambassadeurs die kunnen uitleggen wat UndT is en wat de mogelijkheden van UndT zijn. Hiervoor zijn uiteraard informatie en materialen beschikbaar..

Tijdsbesteding: naar keuze tussen 1 en 4 dagdelen per jaar.

Verspreiding magazines

We geven 2 keer per jaar een UndT Magazine uit. We krijgen hierop enthousiaste reacties en merken dat dit zeker bijdraagt aan de bekendheid.
Tot nu toe hebben wij deze op een beperkt aantal plekken gedistribueerd. We zouden deze graag op meer plekken neerleggen en hebben momenteel een lijst met een 25-tal adressen in de gemeente Uden, waar in totaal zo’n 300 exemplaren in sets van 5 tot 30 magazines per adres worden afgegeven. Van de bibliotheek, gemeentehuis tot de verschillende MFA’s enz.

Tijdsbesteding: 2 x per jaar (in april/mei en okt/nov.) is verspreiding nodig distribueren in een tijdsbestek van 2 à 3 weken – totaal geschat op ca. 2 à 3 dagdelen naar eigen inzicht te bepalen.

Vaardigheden voor beide taken: Beschikbaarheid-Betrouwbaarheid-Representativiteit UndT en het nodige Enthousiasme.

Natuurlijk hebben we voor we aan de slag gaan nog een gesprek met elkaar om het takenpakket goed door te nemen.

We zijn blij met elke hulp dus we horen graag je reactie!
Interesse? Vul het formulier hiernaast in en we nemen contact met je op!