I.v.m. het coronavirus zijn veel van de activiteiten in onze agenda geannuleerd of verzet. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De maandelijkse dansavond is op zaterdag 23 februari 2019 in Eigen Herd Rooijsestraat 32 Uden, deze keer komt het Duo Boemerang deze avond opluisteren. Voor velen een bekend duo bestaande uit: Jan Engelen met keyboard en accordeon en zang samen met Stanny Goossens met gitaar en zang. Het zijn twee muzikanten die elkaar privé en muzikaal heel goed aanvoelen en al bijna 37 jaar samen muziek maken. Hun repertoire bestaat uit het bekende Boemerang- Soundje, The Shadows en actuele Nederlandse liedjes van o.a. Nick en Simon – Jan Smit – Frans Bauer enz.

Ook de klassieke dansen als tango’s, Engelse wals, losse polka, veleta enz. komen aan bod. Het geheel afgewisseld met ’n Franse Musette of tango’s van Malando op accordeon. Dit alles bij een aangenaam volume, waarbij ook nog gezellig gebuurt kan worden.

Als U niet kunt dansen, geeft niets, kom dan gewoon voor de gezelligheid. U bent van harte welkom.

Aanvang 20.00 tot 23.30 uur.
Zaal open 19.30 uur

Entree € 2,50