I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

A.D.O.Z  special naar de tijdelijke expositie van Neo Rauch

Omdat het hier een unieke en ook tijdelijke expositie betreft maken we een uitzondering en gaan terug naar het Zwolse museum de Fundatie.

Op zondag 27 mei starten we om 9.30  vanuit de Udense St-Janstraat naar Rijssen (ov) waar zich de dependance van de Fundatie bevindt Kasteel Het Nijenhuis. Deze oude Havezate is geheel opengesteld voor het publiek evenals de aangrenzende beeldentuin van 2, 5 hectare.

Om  13.00 stappen we weer in de bus richting Zwolle voor het hoofdgerecht. De expositie van Neo Rauch in museum de Fundatie. Eerst heb je nog wat tijd in de Zwolse binnenstad bijv om te lunchen. Om 15.00 start ons bezoek aan de Fundatie om iedereen de nodige tijd te geven vertrekken we wat later uit Zwolle dan gebruikelijk namelijk om 18.30. We zijn dan tussen half acht en acht weer in Uden voor de Borrel en de eventuele dagschotel. Niet alleen de vertrektijd maar ook de prijs is vandaag anders dit vanwege het dubbele programma. Voor mensen met een museumjaarkaart € 30,-  zonder die kaart kost deze dag € 45,- p.p.

Aanmelden kan via deze link

Share This Story, Choose Your Platform!