Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Het event Enjoy65!

Enjoy65! heeft o.a. als doelen: 1) leuke ontmoetingen faciliteren en 2) de bezoeker kennis laten maken met bijzondere activiteiten rondom Uden en daarbij een eventuele drempel te verlagen om daadwerkelijk deel te nemen aan deze ‘nieuwe’ activiteiten in de toekomst. Maar… het wordt  vooral …een dag/avond om nooit te vergeten 🙂 ! Ons uitgangspunt is dat een sociale, interessante en gezellige tijdsinvulling kan helpen bij happy ouder te worden en lekker vitaal te blijven.

Wat er is dan te doen?

Op een prachtige locatie zullen dit keer ca. 75 gasten (65+ is een must 😉 ) worden uitgenodigd. De locatie zal ‘aangekleed’ worden met livemuziek en verassende catering en aankleding. In de namiddag -vooravond (tijdstip moeten we nog bepalen..) zal het delen zijn van informatie m.b.t. nieuwe & inspirerende activiteiten voorop staan. De aanbieder van een activiteit zal aan gezellige ronde tafel een korte uitleg geven van wat hij/zij kan bieden en daarna tijd te nemen om uw vragen te beantwoorden.  Iedereen kan verschillende tafels te bezoeken, om een eerste indruk krijgen van de activiteit, nieuwe mensen te leren kennen en natuurlijk indeetjes op te doen. Ca. 10 activiteiten zullen op deze dag hun beste beentje voorzetten.

Hapje en drankje?

Natuurlijk ! dat praat een stuk gezelliger. Wij zorgen ervoor 🙂

De toegang is gratis maar een kaartje hiervoor reserveren is nodig en kan hier:

Share This Story, Choose Your Platform!