Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

KennisMakers: Liefde voor reizen: Australië en Nieuw-Zeeland

Heeft u altijd al eens een reis willen maken naar de andere kant van de wereld ? Kom dan op donderdag 31 mei naar de bibliotheek Uden voor de Kennismakerslezing ‘Liefde voor reizen: Australië en Nieuw-Zeeland’.

Afgelopen jaar maakte Evi Savelkouls, werkzaam bij de bibliotheek Uden, de reis van haar leven. Samen met haar man trok ze 4 maanden met een camper door Australië en Nieuw-Zeeland. Tijdens de Kennismakerslezing neemt zij u mee op haar reis. Aan de hand van foto’s en anekdotes vertelt Evi over de dingen die ze heeft gezien en meegemaakt in de outback van Australië en in de natuur van Nieuw-Zeeland. U krijgt een goed beeld van de twee landen: wereldsteden als Sydney en Wellington, rode woestijnen, bijzondere wildlife, de Aboriginal- en Maoricultuur, prachtige wandeltochten en totale vrijheid. U zult zien: de ene plek is nog mooier dan de andere. En hoe is het nou om met een camper te reizen? Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en tips voor uw eigen reis. Aan het eind van de avond krijgt u een Verhaaladvies mee naar huis, maar daarin lees- en kijktips uit onze collectie over Australië en Nieuw-Zeeland.

De lezing is onderdeel van het KennisMakers project van de Noord Oost Brabantse Bibliotheken. Hiermee wil de bibliotheek mensen met elkaar verbinden door het uitwisselen van kennis te stimuleren. Door middel van co-creatie worden verbindingen gelegd tussen mensen, de bibliotheek en de collectie. Door de bijzondere manier van samenwerken stelt de bibliotheek niet alleen uiteenlopende kennis ter beschikking aan een breed publiek, de KennisMaker wordt ook in staat gesteld onderdeel te zijn van de functie van de bibliotheek als kennisinstituut.

Gratis toegang, graag vooraf aanmelden via contactuden@nobb.nl of bij de balie in de bibliotheek Uden

Share This Story, Choose Your Platform!