Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Maandag  15 april presenteert Inner Wheel Veghel-Uden e.o. in Markant Theater Maashorst de ontroerende film ‘Herself’. De opbrengst van de kaartverkoop komt net als vorig jaar ten goede aan het werk van de Stichting WensAmbulance Brabant, die met de inzet van vrijwilligers de wensen van zoveel mogelijk terminale patiënten vervult. Tickets zijn à 15 euro te bestellen via de website van Inner Wheel www.innerwheel-veghel-uden.nl. De film begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

‘Herself’ gaat over de jonge moeder Sandra die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huurtraject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen. Sandra blijft vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden ondanks alle tegenslagen die ze krijgen te verwerken. Ze komen er achter dat er altijd mensen zijn die willen helpen zonder daar iets voor terug te willen. ‘Herself’ is een film van de regisseur van Mamma Mia! en The Iron Lady en zit vol sympathieke personages, urgente thema’s en ontroerende momenten.

Share This Story, Choose Your Platform!