Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op een woensdagmiddag in september 2018 sloeg het noodlot toe voor motorcrosser Ruben van de Laar uit Venhorst (20). Tijdens een training vorig jaar in Geldermalsen kwam hij ongelukkig ten val en brak zijn 6e nekwervel met als gevolg een dwarslaesie vanaf zijn borstkas. Hierop volgde een intensief revalidatietraject van een half jaar in de Sint-Maartenskliniek in Nijmegen. Na enkele operaties kan Ruben zijn armen weer wat bewegen, zijn linkerhand functioneert een beetje. Ook zijn er plannen om in de toekomst zelfstandig met de nodige zorg te wonen en vanuit huis te werken.

Om het voor Ruben financieel mogelijk te maken om zelfstandig naast zijn ouders te wonen en aan zijn toekomst te werken wordt zondagmiddag 22 september om 14.00 uur een benefietconcert in cultureel centrum de Pul in Uden gehouden. Het concert wordt mogelijk gemaakt door de muziekbands Get Around en Liquid Air. Zij brengen blues, rock & roll en eigen nummers ten gehore. Entreekaarten kosten € 7,50 en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de receptie van Sint Jan, Kerkstaat 8 in Uden of bij Zaal De Pul, Kapelstraat 13 in Uden. Wanneer het concert niet is uitverkocht, kan men op de dag zelf kaartjes aan de kassa van De Pul kopen. Men kan ook rechtstreeks doneren op bankrekening NL64 RABO 3666 3398 16 ten name van R.J. van de Laar. Kijk voor meer informatie over het benefietconcert op www.livepul.com.

Share This Story, Choose Your Platform!