Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op zondag 22 september 2019 organiseert Shiloh Bersama een gezellige dansmiddag in Eigen Herd Uden, ook wel Kumpulan genoemd.

Er is live muziek met de band: Terry White and Friends.
Deze Limburgse formatie gaat de opvolger worden van de huidige “Terry White Band”in november 2019 en zal daarna ook weer verder gaan onder de naam Terry White Band. Met een geheel nieuwe sound zullen zij Country met een vleugje Rock ’n Roll brengen.

Roy J. Martin (Roy Raaymakers). De junior van de band. Singer-songwriter. De Muzikaliteit en spontaniteit van deze jonge man kent geen grenzen. Hij is vingervlug op de piano, maar ook op de gitaar staat hij zijn mannetje. Voeg daar nog de accordeon aan toe en het plaatje is compleet.
Emilio Garcia. Hij begon gitaar te spelen toen hij 12 jaar was. Op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn eerste single met “De Drekskaters”. Snel daarna begint hij zijn eigen band “The Bellhops”waarmee hij ruim 20 jaar door Europa heeft getoerd en bekende artiesten, waaronder James Intveld, heeft mogen begeleiden.
Harold van Lierop. Hij begon met gitaar te spelen toen hij 14 jaar was. Later kwamen hier contrabas en basgitaar bij. Countryliefhebbers kennen hem waarschijnlijk van de band “Smokey and the Bandits”. Harold is kaal, houdt van motoren en is de enige Brabander in de band.
Wout van Koot: is het drummen met de paplepel ingegoten. Hij was 6jaar toen hij naar de Tegelse muziekschool ging. Er is toen nog geprobeerd om Wout een “echt” instrument te laten spelen. Maar dat is niet gelukt. De drums waren en zijn, nog steeds helemaal zijn ding. Na enig aandringen van Gerry neemt hij nu ook nog een groot deel van de zang op zijn rekening.
Gerry (Terry) van Koot.Zij zong vanaf peuter alles mee. Op 15 jarige leeftijd heeft ze voor het eerst een podium beklommen. Daarna kwam alles in een stroomversnelling. Er werden een aantal singels opgenomen in Nederland en België. In 1987 is ze doorgedrongen tot de halve finale bij de TV-show van Hennie Huisman “De soundmixshow” Rond dezelfde tijd werd Gerry gevraagd om zangeres bij de “Dixie Aces” te worden. Daar heeft ze 23 jaar het land mee doorgetrokken tot 2010, daarna is de TWB ontstaan.

Eigen Herd heeft een goede grote dansvloer, met voldoende zitplaatsen.
Er is een Indische keuken aanwezig.
Info: Guus Hiraki 06-28353860
Locatie: Eigen Herd Rooijsestaat 32 5401 AT Uden
Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur, entree € 6,50

Share This Story, Choose Your Platform!