Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Wil je beter begrijpen waarom mensen zich gedragen zoals ze doen? Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je relaties, zowel persoonlijk als professioneel?

Kom dan op maandag 8 april naar onze bijeenkomst van het Inspiratie Netwerk 0413 en neem deel aan deze boeiende workshop over de Big 5 Persoonlijkheidskenmerken!

De Big 5 persoonlijkheidsdimensies voorspellen hoe iemand zich gedraagt, keuzes maakt en hoe je het beste met hen kunt communiceren. Dat klinkt misschien als een uitdaging, maar als je goed kunt luisteren en herkent wat lichaamstaal onthult over iemands patronen valt dat reuze mee.

In deze workshop krijg je dan ook tips waarop je specifiek kunt letten. Denk bijvoorbeeld aan taalgebruik, lichaamstaal, kleding en gedrag om de voorkeuren te herkennen. Hierbij gaan we niet alleen naar anderen kijken, maar ook naar de patronen van onszelf.

De workshop wordt gegeven door Anke Lommen, zij is trainer en (team) coach op het gebied van persoonlijk leiderschap, verbinding maken, betekenisvol werken en non-verbale communicatie.

Kom en ontdek hoe je de Big 5 Persoonlijkheidskenmerken kunt gebruiken om meer inzicht te krijgen in jezelf en anderen.

Een ding is zeker, na deze avond kijk je met een nieuwe, frisse blik naar anderen!

Je bent van harte welkom! Zaal open van 19.30 uur.
De toegang is gratis maar meld je wel even aan op de site van IN 0413.

Share This Story, Choose Your Platform!