Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Zondagmiddag 6 oktober is de Muziekmiddag in stijl van een OktoberFEEST dat zijn weerga niet kent! Op het podium staan voor u Die Tiroler Klammsteiger. En zij gaan volgens de voor u misschien wel bekende Tiroler & Beierse traditie helemaal los.

Die Tiroler Klammsteiger zijn destijds begonnen omdat zij graag de originele volksmuziek uit Tirol/Zillertal en de Alpen wilden spelen en zingen. Inmiddels is daar een genre bijgekomen: de Alpenrock en ook enkele Schlagers. De volksmuziek is ook met haar tijd meegegaan en Die Tiroler Klammsteiger wilden niet achterblijven! Zij stemmen het repertoire af op de gelegenheid, dus de ene keer wat traditioneler en de andere keer wat meer naar een OktoberFEEST, enz. Ik hoef u niet te vertellen waar het deze middag naartoe gaat! Eigen Herd heeft de zaal versierd en als u wilt mag u natuurlijk ook in aangepaste kleding komen. Trek die Lederhosen en Dirndellblouse aan en ga los. Let wel dit is natuurlijk geen verplichting! Iedereen is welkom.
Die Tiroler Klammsteiger bestaat uit vier bandleden: Tonny is de zangeres, Alfred zingt en speelt gitaar, Ad bespeelt basgitaar & tuba en Kees zingt en bespeelt de Steirische harmonika. Elk heeft ruime en gevarieerde podiumervaring en spelen zij, met succes, heerlijke volksmuziek. Wij hopen u te mogen begroeten in Eigen Herd, Rooijsestraat 32 in Uden.
Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30, entree € 2,50

Share This Story, Choose Your Platform!