Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Kees Plat oprichter, zanger-gitarist van de Tribute to the Catsband en de band Stampvast uit Volendam en Sonja Onderstal allround zangeres vormen vanaf 1 Maart 2020 een nieuw duo in Nederland onder de naam Kees en Sonja.

Kees Plat heeft in de zomer van 2012 de beslissing genomen om full time muzikant te worden. De vele optredens waren niet meer te combineren met een baan.

Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband en leerde daar Kees kennen. Ze vertelde dat ze ook zong en diverse single’s had gemaakt.

Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clip’s op YouTube. Hij was direct aangenaam verrast door haar mooie stem.

Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs. Omdat Kees regelmatig aanvragen kreeg om iets van BZN te zingen bij solo-optredens, wat niet kan zonder zangeres, werd dat bij een optreden geprobeerd. Het publiek was heel positief en vond het geweldig.

Na het wegvallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band werd het idee van een nieuwe show geboren. Met trots presenteren Kees en Sonja dan ook hun nieuwe show met de grootste hits van The Cats en BZN, maar ook Anny Schilder, Next One, Jan Smit en vele anderen. Al met al een middag om heerlijk op te dansen, te buurten of gewoon te genieten.

U bent van harte welkom.

Locatie: Eigen Herd Rooijsestraat 32 5401AT  Uden.

Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur, entree € 10,00

Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf maandag 13 november aan de bar bij Eigen Herd en via de website www.eigenherd.nl

Share This Story, Choose Your Platform!