Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Toen Elvis in militaire dienst moest, Buddy Holly verongelukte en Jerry Lee Lewis werd aangeklaagd voor ontucht kwam de focus meer op Engeland te liggen. Daar kwam een hele nieuwe generatie muzikanten van de grond, waarvan de Rolling Stones en de Beatles met hun Mersey Beat de bekendste voorbeelden zijn. Begin jaren 60 is waar Pennylane Project de draad op pakt.

Pennylane Project speelt al jaren samen en heeft veel podia bestegen. Het publiek weet de muziek en de presentie hiervan enorm te waarderen. Pennylane Project brengt een overzicht van de popgeschiedenis van de 60-er jaren. Het is als het ware een documentaire over de bands uit Engeland en America en hoe zij in die jaren op elkaar reageerden. Heerlijk Down Memory Lane.

Nederpop doet er ook toe

Ook vanuit Nederland werd de nieuwe muziekrichting aangevuld met nummers die iedereen nog steeds meezingt. Hits van Golden Earring, Q-65 en Shocking Blue veroverden de Amerikaanse en Engelse markt. Pennylane Project laat dus alle invloeden in de 60’s muziek de revue passeren, waarbij ook Hair en Woodstock niet worden vergeten. Een optreden van Pennylane Project is een waar feest van herkenning, niet alleen voor de oudere jongere onder ons, maar ook de jeugd weet onze gouwe ouwe hits steeds meer te waarderen. De immer populair zijnde top 2000 of andere poplijsten die rond de jaarwisseling overal te horen zijn, getuigen hiervan.

Zondagmiddag 18 september, aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur, entree € 3,00

Share This Story, Choose Your Platform!