I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 17 en 18 september 2022 vindt er, van 11.00 – 17.00 uur weer de driejaarlijkse atelier- en kunstroute plaats, dit jaar met een uitbreiding naar diverse Maashorst-kunstenaars.

Een mooie manier en gelegenheid om meer te zien van het culturele leven in Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Reek en Schaijk.

Het leuke aan de Slinger atelier-en kunstroute is dat je de kralen van kunstuitingen zelf aan je slinger aaneen kunt rijgen.

In de feestzaal van museum Krona zijn werken van alle kunstenaars tentoon gesteld. Een heerlijk rondje Maasshorst laat niet alleen beelden zien maar ook prachtig groen. De Boshut in Hartje Groen in Schaijk, D’n Oven in Zeeland en de Twee Linden in de Reek zijn plekken waar koffie en ander moois te verteren is. De plattegrond komt 7 september in de Arena en het Udens weekblad te staan en is interactief te downloaden via de website van STUK www.stuk-uden.nl

Het startpunt is Museum Krona.

Share This Story, Choose Your Platform!