Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op 17 en 18 september 2022 vindt er, van 11.00 – 17.00 uur weer de driejaarlijkse atelier- en kunstroute plaats, dit jaar met een uitbreiding naar diverse Maashorst-kunstenaars.

Een mooie manier en gelegenheid om meer te zien van het culturele leven in Uden, Volkel, Odiliapeel, Zeeland, Reek en Schaijk.

Het leuke aan de Slinger atelier-en kunstroute is dat je de kralen van kunstuitingen zelf aan je slinger aaneen kunt rijgen.

In de feestzaal van museum Krona zijn werken van alle kunstenaars tentoon gesteld. Een heerlijk rondje Maasshorst laat niet alleen beelden zien maar ook prachtig groen. De Boshut in Hartje Groen in Schaijk, D’n Oven in Zeeland en de Twee Linden in de Reek zijn plekken waar koffie en ander moois te verteren is. De plattegrond komt 7 september in de Arena en het Udens weekblad te staan en is interactief te downloaden via de website van STUK www.stuk-uden.nl

Het startpunt is Museum Krona.

Share This Story, Choose Your Platform!