I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Stichting Vrijwillig Landschapsbeheer Uden (sVLU) fietst zondag 24 april 2018 door het Udens landschap. Iedereen, die van frisse lucht, samen buiten fietsen en koffie/thee houdt, is van harte welkom om 10.00 uur op de Markt in Uden. Rond 13.00 uur is men weer terug in Uden.

De bestemming wordt binnenkort bekend gemaakt.

Fietstocht

De sVLU rondt elk jaar haar werkseizoen af met een recreatieve/educatieve fietstocht langs bijzondere plekken en projecten in het buitengebied van Uden. De sVLU is elk jaar 12x actief in het landschap met gevarieerde werkochtenden. De sVLU zorgt voor gereedschap, begeleiding en koffie/thee/koek. Iedereen mag mee helpen. Het is gezond, leerzaam en gezellig werk. De volgende werkochtend is op 23 juni 2018. Dan wordt de beukenhaag rond de boomgaard geknipt. Nadere info bij Willem Peters (252529) of Ernest de Groot (251370).

Share This Story, Choose Your Platform!