Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op 22 april 2013 vond de feestelijke opening plaats van D’n Hof van de Toekomst, een van de eerste projecten van Udenaar de Toekomst. Op zaterdag 21 april is het dan ook  groot feest op D’n Hof want we willen met heel Uden vieren wat we in vijf jaar hebben opgebouwd en bereikt.  Dat doen we met muziek, hapjes, drankjes en een feestelijke markt, waar behalve veel  moestuinplantjes ook andere streekproducten te koop zijn. Natuurlijk zijn er ook kinderactiviteiten en rondleidingen.

Heel Uden is welkom, de burgemeester komt, net als vijf jaar geleden weer een fruitboom planten en we hebben een aantal Udenaren uitgenodigd om met ons op de feestelijke markt de vele mogelijkheden van  lokaal, duurzaam produceren en leven te presenteren. Respect voor de omgeving, voor de natuur en voor elkaar, dat staat centraal.

We willen bij dezen ook alle oud-leden uitnodigen om van  de partij te zijn. Ook al ben je niet meer actief, het is wel ook jullie prestatie! Dus kom even langs en vier met ons mee!

Tot slot, maar niet minder belangrijk: behalve voor de standhouders er is géén parkeermogelijkheid voor auto’s  in en rondom D’n Hof. Dus kom zoveel mogelijk met de fiets of te voet; komt u met de auto, parkeer dan bij het kerkhof en loop naar ons toe door het park.

Voor actuele info en het programma: kijk op de website.

Share This Story, Choose Your Platform!