Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Ontmoetingscentrum De Balans kan na een ingrijpende verbouwing tijdens de feestelijke heropening bewonderd worden op 13 januari tussen 13:00 en 17:00. En dat is ook een mooi moment om kennis te maken met de activiteiten van de nieuwe wijkcoöperatie OranjeRijk!  

De gemeente, Ons Welzijn, Area en de wijkcoöperatie hebben samen opgetrokken om het wijkgebouw de Balans en de activiteiten die daar plaatsvinden meer aan te laten sluiten bij de wensen en behoeftes van bewoners. Het gebouw is nu lichter, ruimer, met een grote open keuken en de ingang is verplaatst – meer richting de bewoners.

Kom kennismaken met de wijkkapper, de tweedehandse winkel, de kinderactiviteiten en genieten van een prachtige expositie, muziek en lekkernijen uit de wereldkeuken. Alle gebruikers presenteren hun eigen activiteiten.

Vanaf 7 januari gaan alle activiteiten van OranjeRijk al van start. Bij de projectbeschrijving van OranjeRijk is de agenda van alle activiteiten te raadplegen.
Bewoners krijgen de ruimte om in de Balans ook zelf van alles te gaan ondernemen. Meedoen, samenwerken, educatie en meer kansen op de arbeidsmarkt; allemaal mooie doelen die bij OranjeRijk behaald kunnen worden!

Zondag 13-1-2019     13:00 – 17:00 uur
De officiële openingshandeling is om 14:00 uur
De Balans, Beatrixhof 470, Uden

Share This Story, Choose Your Platform!