I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat we het Historisch Café konden organiseren. Ondertussen zijn de vragen aan de Stichting Het Uden-archief van Bressers wel blijven komen en waar mogelijk beantwoord.

Tijdens deze gratis toegankelijke inloopmiddag zullen Luciën Bressers en Marja Waals van de Stichting Het Uden-archief van Bressers vragen beantwoorden van de bezoekers over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de Udense geschiedenis en genealogie. Zij worden daar al jaren in ondersteund door Adriaan Sanders en Wim Rovers. Zonder hun medewerking zou het Historisch Café niet kunnen voortbestaan.

Van tevoren aanmelden is niet nodig. Als je specifieke vragen hebt, is het fijn als deze tijdig worden doorgegeven via info@udenarchief.nl. Er kan dan ondersteunend materiaal uit de collectie van de Stichting Het Uden-archief van Bressers worden meegebracht.

Share This Story, Choose Your Platform!