I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Tegenwoordig hebben nagenoeg alle ondernemers een website of webshop, maar een website of webshop heeft weinig zin als klanten deze niet weten te vinden. Als jouw goede voornemen voor 2019 serieus werk maken van SEO is of je wilt gewoon meer over SEO weten dan ben je van harte welkom.

Onze eerste netwerk bijeenkomst van 2019 is op onze vaste locatie in Uden en deze avond staat het onderwerp Search Engine Optimization (SEO) centraal.

Onze spreker van die avond, Guus Weitzel, heeft ruim 20 jaar ervaring met online marketing en helpt MKB-ers en ZZP-ers met het optimaliseren van hun website/webshop voor zoekmachines (SEO), zodat deze beter gevonden wordt, meer bezoekers krijgt en meer leads of verkopen genereert. Tijdens zijn presentatie gaat Guus in op de laatste SEO trends en ontwikkelingen en geeft hij handige tips waar je op moet letten en wat je kunt doen om de vindbaarheid van je website/webshop te verbeteren.

We starten om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegang is zoals altijd gratis.

Share This Story, Choose Your Platform!