I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op maandag 17 december vind in zorglocatie St. Antonius een gezellige Kerst bingoavond plaats waar iedereen uit Volkel en omstreken voor uitgenodigd is. De Gasterij gaat open om 19.00 uur en vanaf dan kunnen de bingokaarten gekocht worden. De bingo start rond 19.30 uur.

De entree is € 10,00 per persoon en daarvoor ontvangt u 1 bingokaart, waar u de gehele avond mee kunt spelen en een kop koffie of thee met wat lekkers voorafgaand aan de bingo. Eventuele drankjes in de pauze zijn voor eigen rekening. De totale opbrengst van deze avond zal verdubbeld worden door het Nationaal Ouderenfonds en van de opbrengst worden leuke dingen gedaan voor de bewoners van Sint Antonius, dus naast het hebben van een leuke avond, zorgt u ook voor leuke activiteiten voor de bewoners.

U bent van harte welkom, maar vol = vol

Adres: Capellerhof 60, Volkel

Share This Story, Choose Your Platform!