I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 15 en 16 december is de derde editie van de Kerstmarkt. Er staan veel deelnemers die de meest leuke kerstcadeaus aanbieden, er is live-muziek en kinderactiviteiten.

Het buitenterrein van het MRK wordt op zaterdag en zondag 15-16 december omgetoverd in markt in kerstsfeer. Binnen en buiten de muren van het abdijcomplex staan kramen opgesteld met sfeervolle kerstcadeaus: sieraden, versnaperingen, kerstdecoratie en ga zo maar door. Maar er is nog veel meer te beleven! Luister naar sfeervolle kerstmuziek, warm u op met glühwein, erwtensoep en marshmallows bij de vuurkorven of maak samen met de kinderen een leuke kerstversiering. Tijdens het winterfestijn is er voor ieder wat wils!

De kerstmarkt op het buitenterrein en in de Refter van het MRK is gratis toegankelijk. Wilt u het museum bezoeken, dan geldt het reguliere museumtarief.

Share This Story, Choose Your Platform!