I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zondag 8 maart organiseert IVN Uden een lange wandeling door de Trentse bossen en over het Duits Lijntje. Vertrek: 09:00 uur vanaf D’n Office, hoek Industrielaan / Loopkantstraat 25, 5405 AC Uden. Na 15 km wandelen over verharde en onverharde wegen en paden keren we omstreeks 14:00 uur terug. Vergeet niet uw lunchpakket mee te nemen!
Natuurgidsen vertellen u onderweg over een stukje historie en over de ecologische verbindingszones. De nog zichtbare en de nog verborgen functies in en rondom de Trentse bossen uit de oorlog komen aan bod. Op ongeveer tweederde van de route pauzeren we bij het sfeervolle bezoekerscentrum Steltenberg waar we koffie en thee kunnen nuttigen.
Daarna vervolgen we onze weg terug over een gedeelte van het Duits lijntje met zijn rijke historie. Deelname is zoals altijd gratis.

Share This Story, Choose Your Platform!