Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Drie bijeenkomsten online voor mantelzorgers.
‘Welke krachten zet u in om moeilijke tijden te overwinnen?’
Gunt u uzelf als mantelzorger de tijd, om stil te staan bij welke krachten en kwaliteiten u inzet binnen uw mantelzorgtaken? Kunt u voor uzelf deze krachten en kwaliteiten herkennen en benoemen?
Wij, Ingrid Los en Suzanne Cochius van ONS welzijn, willen graag met u wel deze tijd nemen om in een veilige setting met medemantelzorgers te praten over onze krachten.
Wat: Tijdens een onlinesessie van 3 bijeenkomsten gaan we aan de slag met het vinden en benoemen van onze eigen krachten. Daarnaast laten we ons inspireren door elkaars verhalen en ervaringen.
Start: vrijdag 16 april van 9.30 tot 11.30 uur. Andere 2 data volgen nog.
Wanneer: Op 3 vrijdagenochtenden van 9.30 tot uiterlijk 11.30 uur
Hoe: De bijeenkomsten vinden online plaats. U heeft alleen nodig: een laptop, tablet of computer. De online bijeenkomsten zijn niet geschikt voor de mobiele telefoon.
Aanmelden: Via de Wegwijzer, 0413-281911, doorkiesnummer 1. Meldt uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer. Er is plaats voor 4 tot 6 deelnemers. Deelname is gratis.
Meer informatie is verkrijgbaar bij Suzanne Cochius 06-14342354 (ma-di-vrij)

Share This Story, Choose Your Platform!