I.v.m. het coronavirus kunnen bij de onderstaande activiteiten extra maatregelen gelden. Of  kan besloten worden een activiteit te annuleren. Controleer voor de zekerheid rechtstreeks bij de betreffende organisatie wat de status is van de activiteit.

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Drie bijeenkomsten online voor mantelzorgers.
‘Welke krachten zet u in om moeilijke tijden te overwinnen?’
Gunt u uzelf als mantelzorger de tijd, om stil te staan bij welke krachten en kwaliteiten u inzet binnen uw mantelzorgtaken? Kunt u voor uzelf deze krachten en kwaliteiten herkennen en benoemen?
Wij, Ingrid Los en Suzanne Cochius van ONS welzijn, willen graag met u wel deze tijd nemen om in een veilige setting met medemantelzorgers te praten over onze krachten.
Wat: Tijdens een onlinesessie van 3 bijeenkomsten gaan we aan de slag met het vinden en benoemen van onze eigen krachten. Daarnaast laten we ons inspireren door elkaars verhalen en ervaringen.
Start: vrijdag 16 april van 9.30 tot 11.30 uur. Andere 2 data volgen nog.
Wanneer: Op 3 vrijdagenochtenden van 9.30 tot uiterlijk 11.30 uur
Hoe: De bijeenkomsten vinden online plaats. U heeft alleen nodig: een laptop, tablet of computer. De online bijeenkomsten zijn niet geschikt voor de mobiele telefoon.
Aanmelden: Via de Wegwijzer, 0413-281911, doorkiesnummer 1. Meldt uw naam, adres, emailadres en telefoonnummer. Er is plaats voor 4 tot 6 deelnemers. Deelname is gratis.
Meer informatie is verkrijgbaar bij Suzanne Cochius 06-14342354 (ma-di-vrij)

Share This Story, Choose Your Platform!