Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Hoe is het om in de gevangenis te zitten? En wat als je als jong kind een hersenbeschadiging oploopt? De Noord Oost Brabantse Bibliotheken houden dinsdag 13 april en donderdag 15 april een online Mensenbieb. Hierbij mogen bezoekers via Zoom één op één in gesprek met een persoon met een bijzonder verhaal. Doel is het wegnemen van vooroordelen.

De deelnemers van de Mensenbieb zijn mensen die je normaal niet zo snel spreekt. Zo doen aan deze Mensenbieb bijvoorbeeld een eenzame jongere, een vluchteling, een transman (transgender), een blinde en een oud-gevangene mee. Door met hen te praten, kijk je anders tegen hun situatie aan.

De Mensenbieb op dinsdag 13 april is van 10.00 tot 12.00 uur. Op donderdag 15 april gaat het om het tijdvak 19.30 tot 21.30 uur. Een gesprek met een levend boek duurt twintig minuten. Je mag je zo vaak inschrijven als je wil. Deelname is gratis.

De complete lijst van deelnemende boeken is te vinden op het aanmeldformulier op de website van de Mensenbieb.

Aanmelden voor de Mensenbieb op dinsdag 13 april kan hier: https://mensenbieb.nl/event/leen-een-levend-boek-online/

Aanmelden voor de Mensenbieb op donderdag 15 april kan hier:
https://mensenbieb.nl/event/leen-een-levend-boek-online-2/

Na aanmelding krijg je een bevestiging. Op een later moment ontvang je een link voor de sessie op Zoom.

Deze Mensenbieb is een samenwerking tussen de Noord Oost Brabantse Bibliotheken, de landelijke Mensenbieb en Europe Direct Eindhoven.

Share This Story, Choose Your Platform!