Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Het Koor Zonder Noten is het bekende Udense gezelligheidskoor dat inmiddels al enige malen met daverend succes heeft opgetreden in de Eigen Herd. Geleid door de charmante dirigente Anne Marie van de Laar staat een optreden van KZN altijd garant voor een gezellig muzikaal samenzijn waarbij zowel de bekende meezingers alsook recente Nederlandstalige nummers de revue zullen passeren. Tijdens recente optredens zijn de recensies vanuit het publiek alsmede organiserende partijen immer enthousiast, meedoen dus allemaal!

Het Udense Zeemanskoor HaveNloos, het Udense mannenkoor dat zijn thuisbasis heeft in “de Eigen Herd” zal u op een meeslepende wijze inzage geven in het zeemansleven van weleer. Onder de bezielende leiding van dirigent Nico Broers vertolkt dit mannenkoor op prachtige zeemansliederen en diverse “shanty’s” en neemt u als het ware mee in een reis rond de wereld. Daarbij wordt het soms wel harde, maar ook zeker romantische leven aan boord vroegere schepen muzikaal belicht en geeft u inzage in het zeemansleven van weleer.

Beide koren hebben een aantal leuke liederen in het repertoire die u vast en zeker kent en uit volle borst kunt meezingen!

Share This Story, Choose Your Platform!