Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

In deze nieuwe muzikale show MISSIONS neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht u mee op reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de luchtmacht haar werk doet.

Eenenveertig blazers en een zevenkoppige ritmesectie zorgen samen met twee zangers voor een ongeëvenaard muzikaal spektakel. Soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat. Stap in en reis mee naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika en het Midden-Oosten. Het orkest neemt u mee met uitgekiende en hedendaagse arrangementen, solisten uit eigen orkest en zangsolisten. Tevens spreken luchtmachtmilitairen over hun ervaringen tijdens oefeningen en uitzendingen.

Samen met een compleet nieuw podium, zorgen de lichtshow en beelden op een drie bij zes meter grote led wall voor een visueel spektakel. Dit alles maakt MISSIONS tot een onvergetelijke, muzikale reis in de wereld van de luchtmacht waar kameraadschap niet voor even is, maar voor het leven.

Deze editie van Missions is een samenwerkingsproject van het orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Theater Markant en Lionsclub Ceres (Oss, Uden, Veghel). De opbrengst komt geheel ten goede aan het muziekproject voor ouderen ‘Muziek met een missie: verbinden door muziek’ i.s.m. BrabantZorg. 

Kaarten bestellen? Klik hier

Share This Story, Choose Your Platform!