Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

In het weekend van 1 en 2 juli vindt in en om het Ontmoetingsplein Mellepark het evenement ‘Mellepark Bruist’ plaats. Na het succes van de officiële opening vorig jaar, heeft men besloten om dit gezamenlijke evenement jaarlijks terug te laten komen. Alle clubs en verenigingen presenteren zich die middag in en rond het gebouw. Iedereen is zaterdag 1 juli van 13.00 tot 17.00 uur en zondag 2 juli van 15.00 tot 21.00 uur welkom om te komen kijken, mee te doen en elkaar te ontmoeten. Het adres is Germenzeel 900 in Uden, waarbij de entree gratis is.

Volgens wijkondersteuner Esther Hoesen is er die middag van alles te beleven voor jong tot oud. “Men kan meedoen aan diverse activiteiten en workshops zoals djembé, zitfit of yoga. Houd je van handwerken? De mensen achter het Gouden Schaartje en het breicafé zijn er om je meer te vertellen”, vertelt Esther enthousiast. Ook Beleef Mellepark (dagactivering), Vilten met Maashorstwol, de LEGO-BouwClub, Klankbordgroep, de Levensboom en nog veel meer zijn aanwezig. Daarnaast kan men onder andere een bezoek brengen aan de wijkmoestuin, kinderen kunnen springen op een luchtkussen, reuzebellen maken, is er een pannaveldje en een kleedjesmarkt waar kinderen hun spulletjes kunnen verkopen om een zakcentje bij te verdienen. Je kunt er luisteren naar een van de optredens van de Maashorstbend, de Hannemanne en de Djembé Pamoja. Kinderen krijgen een gratis braskaart. De horeca en vrijwilligers doen hun best om er een mooie middag van te maken waarbij er natuurlijk ook drankjes en hapjes te krijgen zijn.

Share This Story, Choose Your Platform!