Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen
Informatie over Udens project met NAH patiënten
Kunst&Co in Uden start een uniek project met NAH (Niet Aangeboren Hersen afwijking) patiënten. Onze partner is de Patiëntenvereniging Hersenletsel. Neuropsycholoog prof. dr. Erik Scherder adviseert ons.
De 8 workshops worden gegeven door een muziektherapeute en een ervaringsdeskundige. In een prikkelarme en sfeervolle ruimte bij Kunst&Co in Uden met een groep van maximaal acht deelnemers.  De deelnemers worden geholpen een groeiend ‘geluksgevoel’ te ervaren en de kracht in zichzelf te ontdekken en gebruiken om in hun leven de draad weer op te pakken. Deelname is kosteloos.

Uitnodiging voor informatie-inloop 
Wij nodigen bewoners van onze wijk met NAH en hun familieleden uit om op woensdag 24 mei om 11.00 uur naar MuzeRijk te komen. Koos Michilsen (projectmanager) geeft dan informatie en hij beantwoordt jullie vragen.

Er ligt een flyer, met informatie en de mogelijkheid je op te geven, voor je klaar. We hopen je te zien op woensdag 24 mei aanstaande, om 11.00 uur in MuzeRijk.

Jij bent sterker dan je letsel!

Share This Story, Choose Your Platform!