Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Op 18 juni vindt de Nationale Archeologiedag plaats, waarbij het grafveld van Uden zijn 100-jarig bestaan viert. De Heemkundekring Uden verwelkomt je op het Natuurcentrum de Maashorst voor een boeiende tentoonstelling en presentatie. Daarnaast kun je deelnemen aan spannende archeologische activiteiten.

Breng je eigen vondsten mee en laat ze beoordelen door ervaren archeologen. Ervaar zelf de brons- en ijzertijd en ga op pad met een detector specialist om verborgen schatten op te sporen. Voor degenen die meer willen weten over het grafveld en de omgeving, worden er wandelingen aangeboden onder begeleiding van een gids. Deze wandelingen vinden plaats om 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.

Kom en beleef de fascinerende wereld van archeologie op de Nationale Archeologiedag. Laat je verrassen door de geschiedenis, doe mee met de activiteiten en geniet van de wandelingen onder begeleiding van een deskundige gids. Het belooft een geweldige dag vol ontdekkingen te worden! Beleef de brons- en ijzertijd!

Share This Story, Choose Your Platform!