Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Tot en met maandag 10 april kun je bij Natuurcentrum De Maashorst een superleuke paasspeurtocht doen. Je download de route via een app op je telefoon en met een speciale code kun je de tocht ontgrendelen en op pad. Dat kan zowel op een Android toestel als met een IPhone.

Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom paaseieren worden verstopt door de Paasháás en niet door de Paaskíp? Dat is toch super raar? Alsof de haas die eieren heeft gelegd…?! Dát vinden de leden van de coole Kippenbende nou ook! Zij vinden het enorm irritant dat de Paashaas zich elk jaar zo populair maakt met hún eieren. En daarom hebben ze dit jaar alle paaseieren gestolen en achter slot en grendel gedaan. Help jij de Kippenbende mee met het opsporen van de eieren? Haal bij het Natuurcentrum De Maashorst de scorekaart op want die heb je nodig om aan het eind de code van het slot te kunnen kraken. Hopelijk ga je de eieren vinden, want anders wordt het dit jaar een Paasfeest van niks!

De speurtocht is bijna drie kilometer en begint en eindigt bij bezoekerscentrum De Maashorst, Erenakkerstraat 5 in Nistelrode. Bij de informatiebalie krijg je de scorekaart samen met je familie of vrienden ga je lekker op pad. We hopen dat het je lukt om alle eieren te vinden, want dan ligt er een beloning van de Kippenbende voor je klaar.

De deelnamekosten zijn € 2,50 per kind, en je mag je papa en mama, opa, oma of iemand anders die van wandelen of puzzelen houdt, gratis meenemen. Is dat geen leuke start?

Je kunt tot en met 10 april deelnemen aan de speurtocht. Op 10 april, Tweede Paasdag is het centrum al om 10.00 uur open.

Share This Story, Choose Your Platform!