Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Happen en trappen voor het goede doel. Gezellige fietstocht (30 of 50 km) voor het hele gezin met op zijn tijd een post met een hapje (spekpannenkoeken!), een drankje en muziek. Er kan tussen 10.30 en 13.00 uur gestart worden bij de tent op het plein voor het Peelhonk in Odiliapeel. Kosten: EUR 5,00 p.p. (t/m 12 jaar gratis). En na de finish is het altijd supergezellig in de tent en kan men onder het genot van een hapje, een drankje en muziek nog even bijkomen van de fietstocht. Toegang tot dit feest in de tent is gratis. Niet alleen leuk voor fietsers, ook niet-fietsers mogen dit festijn absoluut niet aan zich voorbij laten gaat gaan. De opbrengst is voor het goede doel en het is nog gezellig ook.

En wil je dat weekend nog meer gezelligheid, kom dan ook naar de tent op de avond ervoor, zaterdagavond 2 september 2023. Dan is er een extra feestavond, georganiseerd door Tourclub De Peeltrappers.

Share This Story, Choose Your Platform!