Check voor de zekerheid zoveel mogelijk de eigen site of social media van de organisator om de meest up-to-date informatie over een activiteit te zien.

Laden Evenementen

Muziekvereniging St. Marcellus uit Odiliapeel houdt tweede pinksterdag samen met de visclub ‘De Peelsche Heide’ en Scouting Volkel het evenement ‘Picknick&Zo’. Voor zowel jong als oud zijn er allerlei activiteiten bij de visvijver.

Tijdens Picknick&Zo zijn er volop mogelijkheden om met de natuur én ook voor het tweede jaar met cultuur kennis te maken. Er zijn diverse workshops, zoals kleien, schilderen en muziekinstrumenten maken. Ook het omgaan met een vishengel en wellicht je eerste visje vangen, valt onder het aanbod van deze middag en wordt verzorgd door de plaatselijke visclub. Het boerenspul zorgt ervoor dat we ons niet vervelen en men kan zich dan ook vermaken met bijvoorbeeld Oud-Hollandse spelen. De Scoutingvereniging uit Volkel komt, net als vorig jaar, met enkele uitdagende opdrachten. Muziekvereniging St. Marcellus omlijst de dag met muziek. Gedurende deze dag zullen er slagwerk- en blaasgroepen optreden en zorgt het koor Jaïr eveneens voor een vrolijke muzikale noot.

Picknick&Zo wordt gehouden op tweede pinksterdag, maandag 21 mei bij de vijver van visclub ‘De Peelsche Heide’ aan de Beukenlaan in Odiliapeel. Het evenement begint bij mooi weer om 12.00 uur. Een Picknickmand meenemen mag, maar tevens is er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te kopen. Ook is er tegen een kleine vergoeding een speciale ‘braskaart’ voor de kinderen.

Meer informatie over Picknick&Zo is terug te vinden op www.stmarcellus.nl. Ook zijn hier de kleurplaten te downloaden voor de kleurplatenwedstrijd. Bij twijfel of het evenement wel doorgang zal vinden door slecht weer, kan het best die zondagmorgen de site: www.odiliapeel.com of www.stmarcellus.nl geraadpleegd worden.

Share This Story, Choose Your Platform!